Minecraft Story Mode A Telltale Game Series The Complete Edition - Switch

Minecraft fans kunnen dit najaar op een ongekend nieuw avontuur gaan dat ze zelf vormgeven! Alle keuzes die zij maken, bepalen het verloop van hun eigen spel en dit allemaal in de ongelooflijke wereld van Minecraft.
SKU
29884
Levertijd:
Niet beschikbaar

€ 51,99

Minecraft Story Mode A Telltale Game Series The Complete Edition - Switch

Minecraft fans beleven hun eigen avontuur op PlayStation 4, Xbox One, Playstation 3, Xbox360, WiiU, PC en nu ook op de Nintendo Switch!

Minecraft fans kunnen dit najaar op een ongekend nieuw avontuur gaan dat ze zelf vormgeven! Alle keuzes die zij maken, bepalen het verloop van hun eigen spel en dit allemaal in de ongelooflijke wereld van Minecraft. Speel de rol van Jesse, die samen met zijn vrienden een spannend avontuur onderneemt om de Order van de Steen te vinden en daarmee de wereld van vergetelheid redden. Met Minecraft: Story Mode beleven fans een uniek, persoonlijk en meeslepend verhaal dat ze zelf vormgeven, net als de wereld in Minecraft. 

Beleef een compleet nieuw avontuur in de geweldige wereld van Minecraft

Nu kun je niet alleen je eigen wereld vorm geven, maar ook een nieuw verhaal beleven in deze wereld, dat verandert met elke keuze die je maakt. Kruip in de huid van Jesse, die samen met zijn drie vrienden de Ender Draak hebben verslagen. Samen zijn ze op hun best: Warrior, Redstone Engineer, Griefer en Architect. Op EnderCon ontdekken ze dat er iets behoorlijk mis is. Ze moeten op een moeilijke reis om de Order van de Steen te vinden….en de wereld redden!

Meer informatie
Ean
5060146464604
Levertijd
Niet beschikbaar
Release Datum
25 aug. 2017
Geschikt voor
Nintendo Switch
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Grof Taalgebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Minecraft Story Mode A Telltale Game Series The Complete Edition - Switch
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
To Top