Monster Hunter Generations Ultimate - Switch

Monster Hunter Generations Ultimate is de opvolger van Monster Hunter Generations en luidt het exclusieve debuut in van de Monster Hunter-serie op Nintendo Switch.
SKU
32200
Levertijd:
Niet beschikbaar

€ 35,99

Monster Hunter Generations Ultimate - Switch

Monster Hunter Generations Ultimate is de opvolger van Monster Hunter Generations en luidt het exclusieve debuut in van de Monster Hunter-serie op Nintendo Switch.

Jagers kunnen het opnemen tegen het grootste aantal unieke monsters in elk Monster Hunter-spel tot nu toe. Spelers nemen de rol aan van een dappere jager die enorme beesten uitdaagt die, wanneer ze worden verslagen, waardevolle grondstoffen opleveren, waarmee unieke wapens en uitrusting kunnen worden gemaakt.

Accepteer honderden opdrachten, solo of met vrienden in deze nostalgische blik op het begin en de evoluties van de Monster Hunter reeks. Tijdens hun reis als jager moeten spelers elk van de vier dorpen van het spel verdedigen tegen grote bedreigingen die bekend staan als de 'Fated Four', plus een nog gevaarlijkere, nieuwe Elder Dragon.

Deze game biedt een mix van klassieke gameplay en unieke nieuwe wendingen, gloednieuwe verkenbare gebieden en monsters, plus terugkerende fan-favorieten zoals de bliksemsnelle Zinogre en de sluipende Nargacuga.

Fans kunnen met maximaal drie andere jagers in lokale of online multiplayer spelen en dit in zowel de tabletop-modus als de handheld-modus.

KENMERKEN

• Kolossale selectie - Neem het op tegen het grootste aantal monsters van de reeks, waaronder compleet nieuwe monsters, subsoorten en de mysterieuze nieuwe Elder Dragon Valstrax.

• Co-op multiplayer - Doe mee en jaag lokaal of online samen met maximaal drie andere jagers.

• Speel overal! - Met Nintendo Switch hebben gamers voor het eerst de flexibiliteit om online te spelen met vrienden op een tv, in de tabletop-modus of onderweg in de handheld-modus.

• Nieuwe uitdagingen - Naast de reeds bestaande low-rank en high-rank level-missies van Generations, wordt een uitdagend Quest-niveau met de naam "G" -rang geïntroduceerd om de gevechtstactieken van ervaren jagers te testen. Nog formidabelere versies van bekende vijanden worden in de spelwereld losgelaten, met verschillende bewegingen en vaardigheden die nog nooit eerder in het wild zijn gezien.

• Zeer aanpasbare gameplay - De vier vechtstijlen en super moves die in Generations werden geïntroduceerd onder de naam 'Hunter Arts' worden uitgebreid met 2 nieuwe Hunter Arts en 2 nieuwe vechtstijlen :

> Brave Style - Succesvolle aanvallen vullen een meter die nieuwe ontwijkende manoeuvres en krachtige wapencombo's mogelijk maakt.

> Alchemy Style - Ondersteun teamgenoten door tijdens de gevechten handige items te fabriceren.

• Uitgebreide loot crafting - Vel enorme beesten om grondstoffen te verzamelen, nodig voor het fabriceren van talloze nieuwe wapens en uitrusting.

Meer informatie
Ean
5055060948514
Levertijd
Niet beschikbaar
Fabrikant
Capcom
Release Datum
28 aug. 2018
Geschikt voor
Nintendo Switch
Spel Genre
Actie Avontuur, RPG
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Monster Hunter Generations Ultimate - Switch
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
To Top