Narcos Rise of the Cartels - XBOXONE

Narcos: Rise of the Cartels is een brutaal turn-based actiestrategiespel gebaseerd op de succesvolle Netflix-tv-serie.

SKU
35356
Levertijd:
Voor 17.00 besteld de volgende werkdag in huis. (ma t/m vr)

€ 23,99

Goedkoop Narcos Rise of the Cartels Kopen

Narcos: Rise of the Cartels is een brutaal turn-based actiestrategiespel gebaseerd op de succesvolle Netflix-tv-serie. Verken het hele eerste seizoen van twee kanten, elk met hun eigen unieke verhaal. Sluit je aan bij de narcos en breid het drugskartelimperium uit, of neem het op tegen de DEA en laat het afbrokkelen.

Welkom in Colombia, de jaren 80 - de vuren van het rijk van El Patrón zijn aangestoken, de invloed ervan is grensoverschrijdend en de expansie is onverminderd doorgegaan. Invloed en corruptie zijn er; politieagenten, bewakers, politici en degenen die er tussenin vallen vallen in de zak van het Medellín-kartel en na jaren van productie neemt Amerika eindelijk kennis.

Narcos: Rise of the Cartels vertelt het verhaal van de succesvolle Netflix-tv-serie, van de opkomst en ondergang van El Patrón. Kies je zijde en bondgenoot met de DEA of omgekeerd de Narcos. Verken herkenbare locaties uit de show en neem deel aan cruciale wereldveranderende evenementen en veldslagen die de oorlog tegen drugs zullen bepalen en verleggen.

Vorm je team uit verschillende klassespecifieke rollen, sluit je aan bij hoofdpersonages, upgrade je vaardigheden en neem deel aan brute turn-based gevechten, waar je acties consequenties hebben. Ga aan de slag met de strategische kaart en beheer uw middelen om het drugsimperium uit te breiden of bij elke gelegenheid te dwarsbomen.

Plata o Plomo?

Kenmerken:

GEBASEERD OP DE HIT NETFLIX TV-SERIE

Authenticiteit vormt de kern van de Narcos-ervaring en zeer herkenbare en iconische personages uit het tv-programma zijn beschikbaar om te bedienen en te spelen, zoals El Mexicano, Murphy, Peña, Primo en meer. Elk 'leider'-personage biedt unieke gameplay-mogelijkheden en voordelen om het tij van de strijd te keren.

SNELLE STRATEGIEGEVECHT

Narcos: Rise of the Cartels brengt turn-based strategiegevechten naar een geheel nieuw niveau met eenheden die de mogelijkheid hebben om individueel na elkaar of meerdere keren binnen een beurt te bewegen, wat betekent dat het tempo steeds hoger wordt. Plan je bewegingen verstandig, maar wees voorzichtig, want je acties hebben altijd gevolgen.

ELKE OORLOG HEEFT TWEE ZIJDEN

Met twee unieke campagnes laat Narcos: Rise of the Cartels de oorlog van beide kanten zien. Kies de kant van de DEA en vecht samen met Steve Murphy om het drugsimperium neer te halen, of kies de kant van de Narcos om het rijk te helpen vinden, groeien en uitbreiden onder het waakzame oog van El Patrón.

TEGENSTELLING EN DODELIJK SCHOT

Innovatieve gameplay-mechanismen houden het turn-based genre fris door u toe te staan ​​de controle over uw eenheden door derden te nemen om direct vijanden aan te vallen, waardoor u de kans krijgt om kritieke schade aan te richten op optimale momenten.

Meer informatie
Ean
5060146468855
Levertijd
Voor 17.00 besteld de volgende werkdag in huis. (ma t/m vr)
Fabrikant
Overige
Release Datum
21 feb. 2020
Geschikt voor
Xbox One
Spel Genre
Actie Avontuur, Strategie/Simulatie
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik, Drugs
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Narcos Rise of the Cartels - XBOXONE
Uw waardering
To Top