Neato Robotics Botvac D7 Connected

Met de LaserSmart™-technologie wordt uw hele huis in kaart gebracht. Uw robot hoeft alleen maar de plattegrond te volgen.

SKU
36296
Levertijd:
Niet beschikbaar

€ 450,99

Goedkoop Neato Robotics Botvac D7 Connected Kopen

Navigeert met lasers. Geniaal.

Met de LaserSmart™-technologie wordt uw hele huis in kaart gebracht. Uw robot hoeft alleen maar de plattegrond te volgen. Deze beweegt precies zoals een slimme robot zou moeten, in een rechte lijn, niet volgens een willekeurig patroon. De robot kan door de lasers zelfs in het donker reinigen.

Reinigen per zone. U bepaalt het. 

Met zonereiniging kunt u probleemgebieden in uw huis vaker aanpakken. Maak een zone voor de eettafel en laat de robot de kruimels opruimen die op de vloer zijn gevallen.

Geen toegang voor robots.

De Botvac D7 kan met de functie voor meerdere plattegronden maar liefst drie plattegronden onthouden. Dus nu kunt u op elke verdieping No-Go-lijnen instellen. Geef aan waar de robot niet mag komen en voorkom zo dat hij vast komt te zitten.

Reinig meer oppervlak. Reinig dieper.

Bereik ieder hoekje en gaatje. De turbomodus haalt het onzichtbare diepere vuil weg door de borstel te versnellen en de zuigkracht te vergroten. Door het unieke D-vormige model en de grote kernborstel komt de robot beter in hoeken dan andere robots.

Wees allergenen te slim af. Adem onbelemmerd.

Uw robot zuigt de kleinste stof- en vuildeeltjes op. Het ultra-performance filter is speciaal ontworpen om het spul dat ons doet niezen en jeuk veroorzaakt op te zuigen. Maar liefst 99% van de minuscule huisstofmijten en allergenen van niet groter dan 10 micron wordt opgezogen.

Energie genoeg.

De accu gaat nu maar liefst 120 minuten mee1, perfect voor zelfs de grootste huizen. Als de robot extra vermogen nodig heeft om een lange reinigingsklus af te ronden, wordt er met snelladen alleen geladen voor zover dat nodig is, zodat de taak snel af is.2

  1. Getest in het lab van Neato op een combinatie van harde vloeren en tapijt.

  2. Opgeslagen plattegrond vereist

Meer informatie
Ean
810841012854
Levertijd
Niet beschikbaar
Fabrikant
Overige
Geschikt voor
Onbekend
Accessoire Type
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Neato Robotics Botvac D7 Connected
Uw waardering
To Top