Onze nieuwe webshop

Welkom in onze nieuwe webshop

Onze nieuwe webshop is dan eindelijk online en hiermee hebben wij een tijdperk van 7 jaar achter de rug met onze oude software. De overgang is iets sneller gegaan dan aanvankelijk de bedoeling was en hierdoor kan het zijn dat sommige pagina's nog niet helemaal klaar zijn of dat er functionaliteiten nog niet actief zijn, hiervoor ons excuus.

De nieuwe site zal voor de vaste bezoeker en klant wel even wennen zijn, maar we hopen dat we goed hebben geluisterd naar de wensen en deze hebben verbeterd. Door de overgang naar de nieuwe webshop hebben we niet alle data kunnen meenemen, maar natuurlijk is deze aan onze kant wel aanwezig. Wat is er niet meegenomen:

  • Klant acccounts
  • Order history

Klanten Accounts

Doordat de nieuwe webshop een andere database gebruikt hebben we helaas moeten besluiten om de reeds bestaande klantenaccounts te laten vervallen. De login van de oude website zal dus niet werken en er moet een nieuw account worden aangemaakt. In dit nieuwe account zullen er meer mogelijk heden zijn voor en een beter inzicht in bestellingen en verlanglijsten. We hopen dat deze verbeteringen het ongemak van het aanmaken van een nieuw account zullen verzachten.

Bestelgeschiedenis

Ook de bestellingen konden door een afwijkende structuur niet mee worden genomen naar de nieuwe site. Dit betekent dat de oude bestellingen niet meer inzichtelijk zijn via de website. Natuurlijk hebben wij aan onze kant wel alles netjes op orde en zullen alle lopende bestellingen worden uitgeleverd zoals je van ons gewend bent. (ook pre-orders) Ten alle tijden kun je uiteraad de status van de besteling opvragen bij onze klantenservice via mail. Op het moment dat een bestelling van de oude webshop wordt verzonden krijg je hier netjes een mail van.

Nieuwe URL/Naam?

Naast de verandering van webshop hebben wij er ook voor gekozen om een kortere URL aan te nemen en onze naam iets te veranderen. Vanaf heden zijn wij met drie drukken op de knop te vinden YGZ.nl 

Hopelijk bevalt de nieuwe website jullie en mocht je een opmerking hebben of een verbeterpunt dan vernemen wij dit graag.

Vriendelijke groet,

Het YGZ | Yourgamezone Team

To Top