3D en 2D schermen
De Nintendo 3DS heeft een aanraakgevoelige 2D scherm onder en een nieuw 3D scherm bovenin. Dit 3D scherm toont beelden in 3D zonder dat je hiervoor een extra bril nodig hebt. Een bijzonder grote troef om een massmarket audience mee te bereiken.

Gewicht en afmetingen
De Nintendo 3DS weegt 226 gram en is 13.46 cm breed, 7.37 cm lang en 2.03 cm hoog. De afmetingen zijn dus vergelijkbaar met die van de Nintendo DSi.

Het 3D scherm heeft een diagonaal van 8.97 cm en heeft een resolutie van 800 inch-240 pixels. Hierbij worden 400 pixels gealloceerd voor de 3D weergave. Het 2D touchscreen heeft een diagonaal van 7.67 cm en een resolutie van 320�240 pixels.

Wireless communicatie
De Nintendo 3DS heeft ondersteuning voor Wi-Fi, waarbij meerdere 3DS units ook met elkaar kunnen communiceren. Daarnaast is het mogelijk om een verbinding te maken met LAN access points, met ondersteuning voor IEEE 802.11 en WPA / WPA2 security. Ook is de 3DS zo ontworpen dat zelfs wanneer het niet gebruikt wordt, er alsnog data kan worden uitgewisseld met andere 3DS systemen of data via internet kan worden ontvangen in sleep mode.

Game Controls
De 3DS heeft een touchscreen, ingebouwde microfoon, A/B/X/Y buttons aan de voorkant, plus een control pad, L/R buttons, een Start en Select button en een slide pad voor 360 graden analog input, een camera aan de binnenkant, twee cameras aan de buitenkant, een motion sensor en een gyro sensor.

Overige Input Controls
Er is een 3D Depth Slider waarmee je het niveau van het 3D effect kunt instellen of zelfs geheel kunt uitschakelen. Daarnaast is er een Home button, Wireless switch en Power button. De nieuwe telescopische stylus is op de maximale stand rond de 10 cm.

Input/Output
De 3DS heeft een poort die zowel 3DS cards als DS game cards ondersteunt. Daarnaast is er ook een SD memory card slot, AC adapter connector, charging cradle terminal en stereo hoofdtelefoon output jack.

Geluid
Stereo speakers aan de linker en rechterkant van het bovenste scherm.

Batterij:
Lithium ion batterij.

Meer informatie
Ean
2550009269611
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Nintendo
Geschikt voor
Nintendo 3DS
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:3DS Aqua Blue - Nintendo
Uw waardering
To Top