Nintendo Switch Online - 12 Maanden Familie Lidmaatschap

Dit is een 12 Maanden Online Familie Lidmaatschap voor de Nintendo Switch.

SKU
37834
Levertijd:
Directe levering via mail binnen enkele uren na betaling en controle.

€ 34,98

Dit is een 12 Maanden Online Familie Lidmaatschap voor de Nintendo Switch. Als je een familiegroep maakt, kunnen maximaal acht Nintendo-accounts de Nintendo Switch Online-ledenservice gebruiken onder een familielidmaadschap. Om deze code te gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig. je moet een Nintendo-account aanmaken of koppelen en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Geniet van competitieve en coöperatieve onlinegaming met vrienden en rivalen van over de hele wereld in ondersteunde Nintendo Switch-games, zoals Mario Kart 8 Deluxe en Splatoon 2.

  • Speel klassieke NES-games altijd en overal: Als je lid wordt van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice, krijg je toegang tot een groeiende collectie Nintendo Entertainment System-games. Geef een Joy-Con aan een vriend voor multiplayerplezier, of speel zelfs online! Je hebt altijd toegang tot de volledige selectie games zolang je lid blijft.
  • Opslag cloud: Maak online veilig en automatisch een back-up van je opgeslagen spelgegevens. Hierdoor is het heel eenvoudig om je spelgegevens terug te halen als je je Nintendo Switch kwijtraakt of een nieuwe gaat gebruiken.
Meer informatie
Ean
0045496403171
Levertijd
Directe levering via mail binnen enkele uren na betaling en controle.
Fabrikant
Nintendo
Platform
Nintendo Switch
Geschikt voor
Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite
Spel Genre
Kaarten
Type Giftcard
Abonnement
Pegi Leeftijd
3+
Pegi Content
Kindvriendelijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nintendo Switch Online - 12 Maanden Familie Lidmaatschap
Uw waardering
To Top