Orgin Serialcode Activeren

Om een Origin serialcode te gebruiken heb je een account nodig bij Origin. Als je deze nog niet heb dan moet eerst een account worden aangemaakt voordat je verder kunt met het activeren van een Origin serialcode. Als je al een account hebt bij Origin dan is het activeren van je serialkey nog simpeler en voeg je deze toe aan je collectie. Hieronder volgt een uitgebreide handleiding om snel gebruik te maken van je Origincode (serialcode)

Origin Account aanmaken

Een Origin account aanmaken is makkelijk en natuurlijk geheel gratis Hieronder tref je een stapsgewijze uitleg aan hoe je een account aanmaakt.

  • Een Origin account kun je aanmaken door naar de volgende link te gaan: maak een Origin account aan. Op deze pagina voer je de benodigde gegevens in en klik je op "Volgende".
  • Voer op deze pagina optioneel je werkelijke naam in en maak een avatar. Kies uit een lijst standaard afbeeldingen of upload je eigen afbeelding om extra uniek te zijn online. Deze avatar zullen jouw vrienden online kunnen zien en ook in de gamerankings.
  • Log nu in op je account met de reeds aangemaakte gegevens en klikt rechtsboven op "Origin downloaden". Een download start nu en zodra deze klaar is kun je Origin installeren op jouw PC. Meestal is het downloadbestand terug te vinden in de map downloads.
  • Nadat Origin is geinstalleerd start je het programma op en log je in met je gegevens.
  • Origin in nu geinstalleerd op jouw PC.

Origin Serialcode Activeren

We gaan er even vanuit dat je reeds bent ingelogt op jouw Origin account. Ga in het menu naar Origin en selecteer hier de optie "Productcode inwisselen". Voer de serialcode in die je van ons via mail hebt ontvangen. Je zult nu te zien krijgen welke game je wenst toe te voegen. Nu de game is toegevoegd aan jouw collectie zal deze zichtbaar worden onder het menu "Mijn Games". In deze lijst seleteer je de zojuist toegevoegde game en kies je voor "downloaden". De game wordt nu geïnstalleerd op jouw PC.

Indien je tijdens de installatie vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice via socialmedia of mail. Onze telefonsiche helpdesk is helaas niet in staat om u direct te helpen tijdens de installatie. Hiernaast biedt Origin zelf ook een klantenservice aan om u te helpen met installatie of Origin gerelateerde vragen.

Op zoek naar een Orgin Serialcode?

Natuurlijk geven wij niet alleen informatie, maar hebben wij ook een uitgebreide collectie Orgin Serialcode welke wij instant leveren via mail. Na het bestellen kun je dus direct aan de slag met jouw game. Geen wachttijden gelijk gamen. Bekijk hier onder collectie.

To Top