Over ons

In 2009 zijn wij begonnen onder de naam Yourgamezone, 2 enthousiaste gamers met de nodige ervaring in de branche. Vanaf de eerste dag zijn we op zoek gegaan naar scherpe prijzen voor games, zodat het voor iedereen betaalbaar kon blijven.

Naast scherpe prijzen vinden wij service het allerbelangrijkst. Wie wil er nou niet een snelle reactie op emails, coulante retourregeling, wanneer er een product defect gaat een snelle oplossing of even snel een vraag stellen via Social Media? We zetten ons daarom ook zo veel mogelijk in, om snelle en correcte service aan te bieden, waarbij je je als klant gewaardeerd voelt. De service is ook terug te zien in de waarderingen die klanten ons geven op bijvoorbeeld Budgetgaming of Trustpilot, wat ons zeer goed doet en ons motiveert om de komende jaren deze service te handhaven en zelfs nog te verbeteren.

We zijn begonnen met een catalogus van 300 titels, inmiddels een paar jaar later hebben wij een catalogus van ruim 27.000 artikelen, veelal game gerelateerd. U bevind zich momenteel in onze 3e webshop, de vorige 2 webshops voldeden niet meer aan onze wensen, we waren min of meer qua aanbod en wat we in de toekomst willen aanbieden uit het jasje van deze verouderde software gegroeid. Met de nieuwe website en een nieuwe kortere naam, namelijk YGZ, zijn wij klaar voor de komende jaren om onze webshop flink aan te pakken en te kunnen blijven uitbreiden. Zo is ons doel om binnen afzienbare tijd bijvoorbeeld ook game keys aan te gaan bieden, iets wat met onze oude software niet mogelijk was. 

Wij wensen u veel winkelplezier namens het YGZ-team!


Mening van onze klanten

To Top