/All Points Bulletin/ is een massively multiplayer online freeform combat en driving-based game gemaakt door bedenker van de originele Grand Theft Auto franchise. Ben jij klaar voor een levendige stad waar spelers om geld, macht en reputatie strijden?

In /All Points Bulletin/ worden criminelen tegenover de politiemacht geplaatst. De stad San Paro is met allerlei voertuigen vrij te doorkruisen en er kan natuurlijk ook het nodige wapentuig worden verzameld. Je kunt als bendelid leider van de stad proberen te worden door criminele activiteiten uit te voeren. Andere spelers leven volgens de code, en doen er alles aan om deze criminelen juist op te pakken en hun organisaties te ontmantelen.

Het is in /All Points Bulletin/ de taak van de criminelen om allerlei misdaden te plegen, terwijl de politie steeds weer op moet komen draven om de boeven een lesje te leren. Deze tweestrijd zorgt voor spannende multiplayer-actie waarbij de beste elementen uit grootschalige online games met het actiegenre versmelten.

Bij de aanschaf van /All Points Bulletin/ krijg je vijftig uur online speeltijd. Als je door wilt spelen, kan je online tijd erbij kopen. Het sociale gebied, waar je personages kunt aanpassen en items met andere spelers kunt ruilen, blijft gratis. Je kan tevens in de game verdiende punten gebruiken om je speelduur te verlengen.

Meer informatie
Ean
5030935081336
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Electronic Arts
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Shooters
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:All Points Bulletin - PC
Uw waardering
To Top