Ancient Wars: Sparta is een historisch strategiespel. Ancient Wars: Sparta bevat drie verschillende campaigns die je in je eentje moet doorlopen met of de Spartanen, de Perzen of de Egyptenaren. Deze drie volken verschillen in essentie niet zoveel van elkaar. Het komt dan ook allemaal aan op kleine verschillen per volk, waardoor het allemaal best de moeite waard wordt. In totaal zitten er 30 missies in het spel. In Ancient Wars: Sparta zul je verder over land en zee moeten vechten.
Je hebt soldaten en slaven en beide dienen ze een bepaald doel. Je slaven zorgen voor de gebouwen, de grondstoffen en het eten en je soldaten zijn er om te vechten. Je Acropolis staat er om voor de slaven te zorgen, de boerderijen zijn er voor het eten en voor het goud heb je goudmijnen. Bomen omkappen vergroot je houtvoorraad.
Je kunt je eigen soldaten bouwen bij de legerbarakken. Op die manier kun je ze voorzien van een bijl en een boog, of je ontwerpt zowel een goedkope strijder (eentje met maar 1 wapen en zonder schild) als een duurdere, maar sterkere strijder.
Systeemeisen

  • Windows 2000
  • Pentium IV van 2.40 GHz
  • 512 MB RAM
  • Videokaart met 128 MB geheugen
  • 4.00 GB vrije hardeschijfruimte
Meer informatie
Ean
5021290029637
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Mastertronic
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Strategie/Simulatie
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ancient Wars Sparta - PC
Uw waardering
To Top