* Dit is de gelimiteerde verzameleditie van Arcania: A Gothic Tale. Hierbij krijg je niet alleen de game, maar ook een verhalenboek, een boek met designs, de soundtrack en een poster.

Arcania: A Gothic Tale speelt zich tien jaar af na Gothic III. De action-rpg heeft, net als voorgaande titels, talloze verborgen locaties die afgeschermd worden door een magische barrière. De spelwereld bestaat ditmaal uit enkele zuidelijk gelegen eilanden. Elk eiland kent zijn eigen flora en fauna afhankelijk van het aanwezige klimaat. Er heerst oorlog en dat moet jij als nobele ridder zien te stoppen!

Arcania: A Gothic Tale is voorzien van een volledige dag- en nachtcyclus. Natuurlijk zit de rpg weer boordevol magie en heb je diverse prachtige spreuken tot je beschikking. Zo is er één spreuk waarmee je de tijd kunt beïnvloeden. Op deze manier kun je /s nachts missies doen die je eigenlijk met daglicht hoort te spelen. Hierdoor kun je gemakkelijker vampieren omleggen (nacht naar dag) of langs wachters sluipen (dag naar nacht).

Veel van de personages in Arcania: A Gothic Tale zijn oude bekende uit het derde deel van de serie. Je komt allerlei persoonlijkheden tegen die je meehelpen in je epische reis of voor ander vertier zorgen (de andere sekse is goed vertegenwoordigd). Ook zullen er veel nieuwe vijanden en monsters op je pad komen. Eén van de leukste nieuwe toevoegingen is de mogelijkheid om dieren te berijden.

Meer informatie
Ean
9006113173304
Levertijd
Uitverkocht voor Day 1
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Arcania Gothic IV Collectors Edition - PC
Uw waardering
To Top