Black Mirror 3 is een duistere adventuregame waarbij het verhaal van de serie verdergaat waar het tweede deel ophield. Dit derde avontuur biedt zes hoofdstukken met een veelvoud aan puzzels voor de fans van puzzelavonturen! Hoofdpersoon Darren moet in deze game afrekenen met een pijnlijke herinnering waarvan hij niet precies weet wat er gebeurd is.

Het verhaal van Black Mirror 3 speelt zich af in het Black Mirror kasteel in Willow Creek en de omgeving, waarmee wordt teruggegrepen op de wortels van de originele Black Mirror. Spelers kunnen in totaal 62 verschillende locaties onderzoeken, waarvan sommige bekend zijn voor spelers van de originele game. Alle locaties hebben een complete nieuwe en verbeterde look.

Het verhaal gaat verder waar Black Mirror 2 eindigde en belooft een mysterieus verhaal met twee speelbare karakters. Na zijn vlucht in het bos staat Darren met een brandende fakkel in zijn hand en kijkt hij naar het Black Mirror kasteel dat door de vlammen wordt omringd. Totale verwarring heerst.

Korte tijd later reageert Darren nauwelijks als de handboeien om zijn polsen worden gedaan. De politie heeft Darren gearresteerd als hun voornaamste verdachte en onderwerpen hem aan uitgebreide verhoren. Maar Darren is ongevoelig voor de gebeurtenissen om hem heen en trekt zich terug in een diepe leegte. Na drie weken gevangenschap - en gekweld door slapeloze nachten en enge visioenen over moord en dood, wordt Darren vrijgelaten. Darren moet proberen uit te vinden wat er gebeurd is en afrekenen met zijn duistere verleden.

Wat heeft hij daadwerkelijk gezien met zijn pikzwarte ogen, wat zou de nachtmerrie betekenen? Wie is de mysterieuze persoon die zijn borgtocht heeft betaald en hem op en zijn vrijlating heeft geregeld? Welke duistere kracht ligt er achter de kluwen van raadsels, mysterieuze geheimen en gecompliceerde relaties? De antwoorden op al deze vragen zijn aan de puzzelfans om te ontdekken in de zes hoofdstukken van deze spannende adventure game.

Meer informatie
Ean
4017244026075
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Black Mirror III - PC
Uw waardering
To Top