De mensheid is sinds 80 jaar in oorlog. Twee machtige federaties die elk een honderdtal van staten hergroeperen, staan tegenover elkaar. Een ieder van 16 jaar en ouder, die sterk genoeg is, neemt de wapens op om te strijden, terwijl de rest in de wapenfabrieken werkt. Aangezien de TV zenders verslag uitbrengen van de slagen, worden de beste soldaten gezien als echte helden die door de massa worden opgehemeld. Zowel het volk, als de soldaten hebben de mogelijkheid door het programma Bet On soldier om op de afloop van confrontaties te wedden. Een Verzet organiseert zich om de oorlog te eindigen. Ze hebben er genoeg van dat de federaties deze oorlog gebruiken als bron voor hun bestaan.

Kenmerken:

 

  • Vanaf de bevroren vlaktes van Alaska tot het verwoeste slagveld van Europa, de Verenigde Staten en Cuba zal de speler op steeds sterkere kampioenen moeten wedden onder de ogen van miljoenen televisiekijkers
  • Sluit je je aan bij het verzet of kies je ervoor een gladiator van de moderne tijd te worden?
  • Het spel zal tot 32 spelers speelbaar zijn, met de mogelijkheid om online op je tegenstanders te wedden, teneinde je compensaties en ranking te verbeteren.

 

Meer informatie
Ean
3512289010207
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:B.O.S. Bet on Soldier - PC
Uw waardering
To Top