Brink is een first-person shooter die singleplayer, co-op en multiplayer tot 1 naadloze ervaring weet te combineren, waardoor je je personage altijd verder kan uitbouwen, of je nu alleen speelt, met je vrienden of online. Jij kiest zelf welke rol je wil aannemen in de wereld van Brink, terwijl je vecht om jezelf en de laatste menselijke schuilplaats te redden. Brink biedt je een aantrekkelijke mix van dynamische slagvelden, uitgebruide opties om je personage aan te passen en een vernieuwend controlesysteem dat je steeds voor meer zal doen terugkomen.

Brink speelt zich af op de Ark, een door mensen gemaakte, zwevende stad die op het punt staat te vervallen in een volledige burgeroorlog. De Ark was oorspronkelijk gebouwd als een experimentele, zelfonderhoudende en 100% groene habitat, maar werd na de snelle stijging van het waterniveau van de oceanen al snel een thuis voor niet enkel de originele bewoners, maar ook voor duizenden vluchtelingen. Terwijl de spanningen hoog oplopen tussen de twee groeperingen, vechten de Security en Resistance troepen in een verhit gevecht om de controle van de Ark. Aan wiens zijde zal jij staan?

 
  • Klassieke FPS gameplay met RPG elementen om je personage uit te bouwen met verschillende eigenschappen, wapens en uitrusting.
  • Maak je eigen unieke personage, dankzij de bijna eindloze aanpassingsopties.
  • Kies om de singleplayer campagne te doorlopen als een lid van de Resistance of de Security.
  • Gebruik je eigen personage uit de singleplayer campagne om op het online tegen anderen op te nemen.
  • Ga naadloos over van singleplayer naar co-op voor 8 spelers en multiplayer voor 16 spelers.
  • Voer talloze acties uit door middel van de SMART knop, die dynamisch evalueert wat je probeert te doen en vervolgens deze actie uivoert.
 
Meer informatie
Ean
0093155124745
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Bethesda
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Shooters
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brink - PC
Uw waardering
To Top