In Cities XL 2011 bouw je gigantische steden op realistische driedimensionale landkaarten. Je kan bouwen in de bergen, aan het strand of in de bossen en elk gebied kent een eigen klimaat. Er moet een juiste combinatie van sociale diensten, vrijtijdbesteding en werkmogelijkheden ontwikkeld te worden. Ben jij de ultieme stadsplanner?

Cities XL 2011 heeft een gigantische collectie architectuur om uit te kiezen. Met meer dan 700 unieke gebouwen is Cities XL 2011 de ultieme game voor virtuele burgemeesters. Zorg dat je stad alle voorzieningen heeft om de inwoners tevreden te stellen. Zo moeten economische ontwikkeling, openbaar vervoer, behuizing, sociale diensten, vrijtijdbesteding en werkmogelijkheden continue doorgroeien!

Met meer 45 verschillende kaarten staat Cities XL 2011 garant voor uren speelplezier. Een uitgebreider belastingsysteem laat je onderscheid tussen persoonlijke en zakelijke belasting maken. Daarnaast zorgt de verbeterde interface voor gemakkelijk handelen tussen verschillende steden, mocht je besluiten meerdere steden te bouwen!

Meer informatie
Ean
3512289018067
Levertijd
Uitverkocht voor Day 1
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cities XL 2011 - PC
Uw waardering
To Top