Clones is een vriendelijke, leuke en boeiende evolutie van het klassieke Lemmings puzzelgenre met een robuuste internet-multiplayer voor extra spelplezier. De Intergalactic CloneMaster Organisatie heet je welkom! Neem de toeristische route en los leuke en uitdagende problemen op!

Clones heeft verschillende spelmodi, power-ups, leaderboards en een ingebouwde level-editor die werd gebruikt om de singleplayer campagne te maken met meer dan 150 puzzels. Daarnaast zijn er elf uitdagende CloneMaster bazen in vijf regios van de Clones Planet te vinden!

Leid je klonen door meer dan 150 ingewikkelde puzzels op je pelgrimstocht om alle obstakels te overwinnen. Met een constante stroom aan lopende klonen is het jouw taak om ze in goede banen te leiden. Daarbij zijn er speciale morphing Clones die je kunt inzetten om specifieke puzzels op te lossen!

Geniet van de spanning als je je tegenstanders tijdens het online spelen te slim af bent. Speel tegen je vrienden of co-op in 1 van de meer dan 50 multiplayer levels, of maak er meer met behulp van de ingebouwde level editor!

De Clones blijven lopen en alleen jij kunt ze de juiste richting op sturen in Clones op de pc!

Meer informatie
Ean
5060199420589
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Lace Mamba
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Puzzle
Pegi Leeftijd
3+
Pegi Content
Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Clones - PC
Uw waardering
To Top