Darksiders: Hellbook Edition/ biedt een aantal leuke extra/s voor de PC-gamer. In deze doos zit de game, samen met een verzameling kaarten, de soundtrack, een digitale comic en een boek met designs van de game.

/Darksiders: The Hellbook Edition/ gaat over de vier ridders van de Apocalyps. In de bijbel spelen deze bekende figuren al een rol in de openbaringen van Johannes. Maar het verhaal van de wereldvernietiging is nieuw leven ingeblazen in /Darksiders: The Hellbook Edition/. Nog steeds staan de vier ruiters centraal. Als één van de vier ridders trek je ten strijde om de mensheid te gronde te richten. Jij bent War, en wat je zoekt is wraak!

Ergens ver in de toekomst daalt een meteorietenregen neer op de aarde. Steden worden verwoest door de vernietigende brokstukken die uit de ruimte vallen. De brokstukken blijken echter demonen die de laatste overlevenden uit de weg ruimen om de mensheid uit te roeien. In een wereld vol kwaad en verderf ontdek je dat de Apocalyps ten onrechte is voltrokken. War, de hoofdrolspeler in /Darksiders/, is kwaad! Je zint op wraak en gaat op zoek naar de verrader.

In /Darksiders: The Hellbook Edition/ ga je vooral te werk met een zwaard, maar gedurende het verhaal doen ook nieuwe wapens hun intrede. Naarmate het spel vordert heb je meer toegang tot wapens, waaronder een dodelijke boemerang in de vorm van een gebogen zwaard, kettingen en een mitrailleur. Ook het paard van War is één van de upgrades, waardoor je hele nieuwe levels en werelden kan ontdekken!

Meer informatie
Ean
4005209135856
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Darksiders Hellbook Edition - PC
Uw waardering
To Top