Darkspore is gebaseerd op de pc-hit Spore. De game beschikt nog steeds over uitgebreide mogelijkheden om je eigen wezens te maken, maar deze keer moet er ook gevochten worden tegen buitenaardse wezens! Ben jij klaar voor een wereld waarin evolutie centraal staat en alleen de sterkste wezens overleven?

Om de buitenaardse wezens in Darkspore te verslaan, moeten er wapens worden verzameld. Deze wapens vind je niet in de spelwereld, maar groei je zelf op jouw unieke wezen! Je kunt uit vijf verschillende soorten helden binnen drie verschillende klassen kiezen. Met tienduizenden lichaamsdelen en pantsers ben je in staat het ultieme wapen te maken!

In Darkspore bezoek je verschillende planeten met uiteenlopende gebieden, talloze verzamelobjecten en gevarieerde vijanden. Naast actie speelt ook tacktiek een rol in Darkspore. Zo dien je jouw wezen uit te rusten met de juiste wapens voor elke vijand. Alleen dan kunnen de Darkspore verslagen worden!

Je hoeft Darkspore niet in je eentje te spelen, want maarliefst drie andere spelers kunnen in de coöperatieve multiplayer aan je zijde meevechten. Door de krachten van de unieke wezens te combineren, kunnen zelfs de grootste vijanden omver worden geblazen!

Beleef de wereld van Spore op een nieuwe en unieke manier in Darkspore!

Meer informatie
Ean
5030946097159
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
RPG
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Darkspore - PC
Uw waardering
To Top