Dawn of Fantasy moet een evolutie op het gebied van fantasie strategie games worden. De game bestaat uit een combinatie van bouwen en oorlog voeren. Je kunt uit verschillende rassen kiezen; mensen, elven, orcs en draken behoren tot de mogelijkheden.

Deze game heeft een multiplayer functie waarin vele spelers het in grootschalige gevechten tegen elkaar op kunnen nemen. Speel je liever alleen? Dan biedt de campagne modus bestaande uit een dertigtal missies uitkomst.

In Dawn Of Fantasy volg je het pad van Lord Harthram. Hij besluit zich bij het leger van de koning te voegen, en precies op dat moment breekt er een grootschalige oorlog uit met het rijk der Orcs. Het rijk der mensen wordt echter geleid door een zelfzuchtige koning, en zo dreigt het rijk te bezwijken onder de invasie van de orcs. Het elvenrijk probeert te helpen, de Three Orders Of Wizards proberen iets te doen en ondertussen zijn er piraten en verraders die zorgen voor flink wat onrust. Hoe zal dit aflopen?

Bouw jouw dorpen om tot steden en groei uit tot een krachtig koninkrijk. Oorlog met brute kracht of met magie, die keuze is aan jou. Het spel biedt verschillende spelfuncties om te oefenen. Want hoe val je een kasteel aan, of hoe verdedig je jouw rijk? De Lay Siege- en Defend Castle-functie leren jou hoe dat werkt.

Naast een verhaal vol koningen, tovenaars en medeavonturiers biedt Dawn of Fantasy de mogelijkheid om bizarre oorlogen uit te vechten. De zogenaamde Player vs Player vs Player vs Environment-gevechten bieden de ruimte voor drie spelers om tegen elkaar en tegen de computergestuurde vijanden te vechten. De hoofdmoot van Dawn Of Fantasy speelt zich online af en dus is een internetverbinding voor deze game wel vereist!

Meer informatie
Ean
8023171025544
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dawn of Fantasy - PC
Uw waardering
To Top