Warhammer 40.000: Dawn Of War II is het tweede deel in de populaire strategieserie voor de pc. Met een volledig cooperatieve multiplayer campagne, vernietigbare omgevingen en graphics die een flinke boost hebben gekregen, is dit een strategiegame die je niet wil missen!

Warhammer 40.000: Dawn of War II - Retribution speelt zich tien jaar af na Chaos Rising. In het gebied Aurelia is het al die tijd oorlog geweest. Het verraad van Gabriel Angelos en zijn Space Marines heeft de Blood Ravens flink geraakt en nu proberen de Imperial Forces daar gebruik van te maken. De speler kiest in Warhammer 40.000: Dawn of War II - Retribution een van de drie rassen.

Warhammer 40.000: Dawn of War II - Retribution draait om oorlog voeren in het futuristische Warhammer 40K-universum. Naast de singleplayer spelmodus kan je Warhammer 40.000: Dawn of War II - Retribution ook online tegen andere gamers spelen. Mocht je het verhaal willen volgen en toch met iemand anders spelen dan is de cooperatieve modus een goede keuze. Hier kun je de campagne samen met een vriend doorlopen.

Warhammer 40.000: Dawn of War II - Retribution breidt het verhaal van het futuristische Warhammer verder uit.

Meer informatie
Ean
4005209143523
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Sega
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Strategie/Simulatie
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dawn of War 2 Retribution Collectors Edition - PC
Uw waardering
To Top