Warhammer 40.000: Dawn Of War II - Complete Edition is een groot pakket waarin alle spellen van Dawn of War II zijn verenigd. Je krijgt het spel en de twee uitbreidingen, Chaos Rising en Retribution, in een grote doos!

Warhammer 40.000: Dawn Of War II draait om oorlog voeren in het futuristische Warhammer 40K-universum. Je krijgt in de singleplayer de leiding over de Space Marines en neemt het met hen op tegen de klassieke Orks, de uitstervende Eldar en, nieuw in dit tweede deel, de Tyranids. Dit laatste ras dat enorme zwermen krachtige beesten met tentakels voortbrengt, ziet het universum als één grote voedingsbron.

Naast de singleplayer modus kan je Warhammer 40.000: Dawn Of War II ook online tegen andere gamers spelen. Mocht je het verhaal willen volgen en toch met iemand anders spelen dan is de cooperatieve modus een goede keuze. Hier kun je de campagne samen met een vriend doorlopen!

Warhammer 40,000: Dawn of War II - Chaos Rising bevat grofweg twintig nieuwe missies voor de singleplayer campagne en nieuwe units, levels plus een gloednieuw leger, de Chaos Space Marines, voor de multiplayer. Je kunt met je team uit Dawn of War II gewoon verdergaan in Chaos Rising. Het level-limiet is van 20 naar 30 verhoogd en er zijn natuurlijk allerlei nieuwe brute wapens en uitrusting te verdienen.

Warhammer 40.000: Dawn of War II - Retribution speelt zich tien jaar af na Chaos Rising. In het gebied Aurelia is het al die tijd oorlog geweest. Het verraad van Gabriel Angelos en zijn Space Marines heeft de Blood Ravens flink geraakt en nu proberen de Imperial Forces daar gebruik van te maken. De speler kiest in Warhammer 40.000: Dawn of War II - Retribution een van de drie rassen. Mocht je het verhaal willen volgen en toch met iemand anders spelen dan is de cooperatieve modus een goede keuze. Hier kun je de campagne samen met een vriend doorlopen.

Gamers die nog niet thuis zijn in de wereld van Warhammer 40.000: Dawn of War II halen met dit pakket in één keer alles in huis wat je nodig hebt!

Meer informatie
Ean
4005209144186
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dawn of War 2 Retribution Complete Edition - PC
Uw waardering
To Top