Digger Simulator 2009 - PC

In deze graafmachine-simulator komen de kleinste graafmachines tot ware monsters voorbij. Voel de adrenaline door je aderen stromen wanneer je achter het stuur van een 240 meter lange graafwielbagger een complete mijn leeg haalt.
SKU
4600
Levertijd:
Niet beschikbaar

€ 4,99

In deze graafmachine-simulator komen de kleinste graafmachines tot ware monsters voorbij. Voel de adrenaline door je aderen stromen wanneer je achter het stuur van een 240 meter lange /graafwielbagger/ een complete mijn leeg haalt.

Digger Simulator 2009 geeft niet alleen de mogelijkheid om graafmachines te besturen. Je mag ook met bulldozers, speciale laders, dumpwagens en shovels aan de gang. Gebruik de verschillende machines om zand van de zandpit naar de bouwplaats te krijgen.

Met realistische graphics en een natuurgetrouwe besturing komt Digger Simulator 2009 tot leven. Je waant je echt achter het stuur van deze spectaculaire machines. Met behulp van verschillende camerastandpunten kun je de hele onderneming goed in de gaten houden.

Digger Simulator 2009 begraaft haar concurrenten onder een dikke lading puin en is zonder twijfel de absolute aanvoerder in de wereld van graafsimulatie-games!

Meer informatie
Levertijd
Niet beschikbaar
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Digger Simulator 2009 - PC
Uw waardering
To Top