Divinity 2: The Dragon Knight Saga bevat Divinity 2: Ego Draconis aangevuld met de uitbreiding Flames of Vengeance. In Divinity 2: The Dragon Knight Saga krijg je een nieuwe epische verhaallijn en sterk verbeterde beelden voor je kiezen!

In Divinity 2: The Dragon Knight Saga zijn de beelden uit Divinity 2: Ego Draconis flink bijgewerkt waardoor de actie meer dan ooit van het scherm spat. Daarnaast biedt Flames of Vengeance behalve mooiere beelden ook talloze nieuwe queesten, personages en monsters!

Divinity 2: The Dragon Knight Saga speelt zich in de fantasievolle wereld Rivellon af. Het avontuur begint wanneer de vrede ruw wordt verstoord door een boze geest uit het eerste Divinity-spel van enkele jaren geleden. Deze terugkeer betekent dat er een nieuwe strijd wordt aangewakkerd. Dat wordt weer stevig hakken in een mooie fantasy wereld!

Je kruipt in Divinity 2: The Dragon Knight Saga opnieuw in de rol van Dragon Slayer om Rivellon van de ondergang te redden. Naarmate de game vordert krijg je steeds meer ervaringspunten en word je steeds beter om uiteindelijk in een grote Dragon Lord te evolueren. Je kunt tijdens het vechten op elk moment in een Dragon Lord veranderen om alles dat voor je staat overhoop te blazen.

Meer informatie
Ean
3512289017992
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Focus
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
RPG
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik, Seks
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Divinity II Dragon Knight Saga - PC
Uw waardering
To Top