Dracula Trilogy - PC

Onderdeel van het Iceberg Adventure Classics-assortiment Gepresenteerd in een luxe slipcasebox met embossing en UV-spotvernis De donkere geschiedenis van de beruchte Transylvaanse vampier is honderden jaren oud.
SKU
4624
Levertijd:
Uitverkocht.

€ 4,99

Onderdeel van het Iceberg Adventure Classics-assortiment Gepresenteerd in een luxe slipcasebox met embossing en UV-spotvernis
De donkere geschiedenis van de beruchte Transylvaanse vampier is honderden jaren oud. Je kunt nu op je eigen pc jagen op het duivelse bloedzuigende aantal. Met drie van de beste en meest succesvolle vampierspellen, breng je vele angstaanjagende uren op jacht naar het gemene monster. Ontdek de duistere geheimen, onderzoek de oude mythen en vind een manier om de machtige Prins van de Duisternis te belegeren. Zoek Dracula, voordat hij je vindt


Het eerste en tweede deel van de Trilogie, de opstanding van Dracula en Dracula 2 The Last Sanctuary zijn gebaseerd op de beroemde roman van Bram Stokers. Je speelt de jonge barrister Jonathan Harker, vechtend tegen de bloeddorstige graaf, die zijn verloofde heeft gevangengenomen. In Draculas Castle is er een machtige draken ring te vinden, die de geheime doorgang zal openen op weg naar het bevrijden van je geliefde Mina en haar terugbrengt naar Londen. Eenmaal terug in Londen, met de graaf ook daar aangekomen, lijdt Mina aan steeds slechtere onverklaarbare aanvallen. En dus ga je naar het laatste bolwerk van Draculas in Londen, Carfax. Met de vampier op de een of andere manier je constant een stap voor, zul je erin slagen het mysterie op te lossen en Mina te redden? En kun je Dracula voor altijd vernietigen?


Dracula 3 Path of the Dragon, eerder onuitgegeven in het Verenigd Koninkrijk, vervolledigt deze trilogie. Het speelt vele jaren later en probeert te begrijpen hoeveel waarheid er is in het boek van Stokers. Het is september 1920. Pater Arno Moriani, een jonge priester, wordt door het Vaticaan gekozen om een ​​mogelijk geval van verfraaiing in Transsylvanië te onderzoeken. Toch moet pater Arno spoedig vaststellen, dat de buitengewone verschijnselen geen goddelijke oorzaak hebben. Een duivelse kracht lijkt zijn gemoedsrust te storen. Graaf Dracula, wiens kasteelruïnes een schaduw werpen over het dorp. Onder de indruk van de pure kracht van de mythe, zal je als vader Arno aan je onderzoek beginnen dat je meeneemt op een avontuur met stops in Rome, Boedapest, Turkije en Transsylvanië. Steeds verder word je aangetrokken tot obscure vampier-mythen, terwijl je verstrikt raakt in de wegen van de geheime Thule-gemeenschap. Ontcijfer oude manuscripten, gravures, runen en profetieën en gebruik zelfs de beroemde Enigma-decoderingsmachine om aan het dodelijke gevaar te ontsnappen.

Meer informatie
Ean
8718144470215
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dracula Trilogy - PC
Uw waardering
To Top