Oude tijden herleven met de Dreamcast Collection! Vier games die ongeveer tien jaar geleden op Segas laatste spelcomputer, de Dreamcast, verschenen, worden in de Dreamcast Collection opnieuw uitgegeven. Deze spellen beschikken over verbeterde graphics, online ranglijsten voor jouw scores en toptijden als mede de implementatie van achievements om jouw vrienden te laten zijn hoe goed je wel niet kunt gamen.

In de Dreamcast Collection komen de games Sonic Adventure, Crazy Taxi, SEGA Bass Fishing en Space Channel 5: Part 2 voorbij. Met Sonic Adventure kunnen spelers ervaren hoe de eerste Sonic-game was toen de blauwe egel voor het eerst door een 3D-spelwereld ging rennen. Daarnaast laat Crazy Taxi jou flink racen, terwijl Sega Bass Fishing natuurlijk bedoeld is voor de geduldige gamers. Tenslotte is daar Space Channel 5, een ritmische game voor de gamers die ook willen dansen tegen buitenaardse wezentjes.

Het is vooral een ode aan vervlogen tijden. Dreamcast Collection biedt vier games met een gevoel voor nostalgie. De Dreamcast-spelcomputer heeft zijn reputatie als krachtige spelcomputer commercieel gezien nooit waar kunnen maken, en voor velen is de Dreamcast Collection de enige manier waarop dit tijdperk nu nog herbeleefd kan worden!

Meer informatie
Ean
5055277010424
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Sega
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Compilaties
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dreamcast Collection - PC
Uw waardering
To Top