De Empire & Napoleon: Total War - Game of the Year Edition bevat alle strategische actie die een fan van historische oorlogsvoering zich maar kan wensen. Waar spelers in Empire: Total War kennismaken met de kolonisatie van Amerika, staan in Napoleon: Total War de veroveringen en de uiteindelijke nederlaag van de Franse generaal Napoleon Bonaparte centraal.

Naast de twee volledige spellen bevat Empire & Napoleon: Total War - Game of the Year Edition ook alle uitbreidingen die je hartje begeert. Alle extra missies, gebieden en soldaten zijn verwerkt in deze speciale Game Of The Year Edition. Echte fans van strategiegames mogen dit dan ook zeker niet missen!

Empire: Total War speelt zich af in de 18e eeuw: een turbulent tijdperk. Deze periode werd gekenmerkt door wereldwijde conflicten, revolutionaire hartstocht en technologische vooruitgang. Met thema/s als de industriele revolutie, Amerika/s strijd om onafhankelijkheid, de race om controle over de oosterse handelsroutes en de globalisering van oorlog op land en zee is Empire: Total War één van de rijkste en meest dynamische RTS-games aller tijden.

De campagnemodus heeft een verbeterd systeem voor handel, diplomatie en spionage. De interface is bovendien een stuk toegankelijker gemaakt. Dit extra overzicht heb je zeker nodig bij de vele zeeslagen die in het spel verwerkt zitten. Je kunt in Empire: Total War namelijk voor het eerst je eigen vloot beheren en gevechten op volle zee voeren.

In Napoleon: Total War speel jij natuurlijk de Franse generaal Napoleon Bonaparte. Het spel neemt je mee op drie grote campagnes. De veroveringen van Italie en Egypte tekenen de successen in het begin van zijn carrière, tot en met de derde campagne waarbij overmoed Napoleon naar Moskou dreef en de finale bij Waterloo.

Nadat je de pionnen hebt verzet, is het tijd voor de gevechten op het slagveld. Als een generaal moet je je manschappen aansturen, dirigeren en ondertussen iedereen in positie krijgen om zo de tegenstander op de knieen te krijgen. Jij bent Napoleon, de generaal die pas viel toen hij in de ijskoude winter Rusland wilde binnenvallen!

Meer informatie
Ean
5055277008513
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Sega
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Strategie/Simulatie
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Empire Total War/Napoleon Total War GOTY Edition - PC
Uw waardering
To Top