Guild 2 Venice - PC

In deze uitbreiding maak je kennis met de fascinerende sfeer van de Italiaanse stad Venetie smalle straten, gondeliers, en het mystieke carnaval komen voorbij.
SKU
4594
Levertijd:
Niet beschikbaar

€ 5,99

The Guild 2: Venice is een uitbreiding op de strategie-game The Guild 2. In deze uitbreiding maak je kennis met de fascinerende sfeer van de Italiaanse stad Venetie smalle straten, gondeliers, en het mystieke carnaval komen voorbij.

The Guild 2: Venice biedt een unieke combinatie van rollenspel en strategie. Je kunt de economie van een complete stad, maar ook het dagelijks leven een enkel personage aansturen. Je karakter zal naarmate The Guild 2: Venice vordert steeds sterker worden.

Onderhoud je eigen familie, verdien geld en ervaar de romantiek van Venetie in The Guild 2: Venice. Ondertussen moet je natuurlijk wel beroemd worden, want misschien ben jij wel de nieuwe Casanova.

Je bent vrij om te gaan en te staan waar jij wilt. Je kunt je eigen beroepen kiezen, of wellicht ga je liever de politiek in. Deze keuzes zijn belangrijk voor jouw positie binnen de samenleving van The Guild 2: Venice.

Meer informatie
Ean
9006113138006
Levertijd
Niet beschikbaar
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Guild 2 Venice - PC
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
To Top