Guild Wars is een grote online game met een sterke focus op gevechten tussen spelers. Een held zal opstaan uit de ruines van het eens zo trotse rijk. Deze held zal zijn volk uit het as laten herrijzen, en wellicht ben jij diegene die deze voorspelling kan laten uitkomen?

Spelers die Guild Wars Trilogy kunnen vervolgens ook een personage genaamd Mox downloaden. Mox kan de speler helpen tijdens gevechten met gevaarlijke beesten!

Online spelen vereist alleen een internetverbinding. Aan Guild Wars zitten namelijk geen extra online kosten verbonden. Je kunt jouw held vormen uit 36 mogelijke combinaties, waaronder de zes soorten spelers; Warrior, ranger, monnik, elementalist, mesmer en necromancer. Guild Wars laat jou vrij om in je eentje het solo avontuur te spelen, of om juist samen met andere spelers in de Hall Of Heroes het grote toernooi te winnen.

De eerste uitbreiding voor de grote online game Guild Wars is Guild Wars: Factions. Hierin staat het mysterieuze landschap van Cantha centraal. De rijk is verdeeld door twee strijdende naties gevangen in een eeuwig durende strijd. Kies jouw zijde en smeed allianties met andere spelers om samen te strijden in de naam van jouw natie. Er is echter nog een ander gevaar; the Empire of the Dragon!

Guild Wars: Nightfall is nog een uitbreiding voor Guild Wars. Maak je eigen groep van helden en leid ze in een strijd tegen de gestoorde overheerser die het land van Elona in duisternis wil laten leven. Ten opzichte van de eerdere spellen binnen de Guild Wars wereld biedt deze uitbreiding de mogelijkheid om jouw personage 1 van de acht - of tien als je Guild Wars Factions hebt - te spelen. Nieuw zijn de Paragon (een heilige vechtersbaas) en de zwaardvechtende Dervish.

Met de Guild War Trilogy haal je een game in huis waarmee je online veel avonturen kunt beleven samen met andere spelers.

 

Inclusief Bonus Golem Hero

 

Meer informatie
Ean
5060094441597
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
NCSoft
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
RPG
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Guild Wars Trilogy - PC
Uw waardering
To Top