Neem de spanning, de uitdaging en de impact uit het eerste opus en voeg hier een nooit eerder geziene virtuele werkelijkheid en grenzeloze interactie aan toe en je krijgt Half-Life 2. Stap binnen in een wereld waar je aanwezigheid een invloed heeft op alles rondom jou. De omgevingen, objecten en zelfs het gedrag en de gemoedstoestand van de andere personages /vriend/ of /vijand/ worden beïnvloed door jouw tussenkomst.
In de huid van cult personage Gordon Freeman moet je het opnieuw opnemen tegen een horde Aliens die je helaas hebt /bevrijd/ te Black Mesa. Neem dus opnieuw de koevoet te hand en red de wereld.
Hopelijk vind je onderweg ander wapentuig want het zal nodig zijn om je vijanden te lijf te gaan.
- De game engine ondersteunt een volledig gamma aan gelaatsuitdrukkingen laat aan de personages uit het spel toe een waaier emoties te tonen als respons op uw eigen handelingen.
- De wereld waarin je evolueert voldoet aan de wetten van de fysica: massa, wrijving, drijfvermogen en vele andere parameters werden zodanig geïmplementeerd om een virtuele wereld te creëren die natuurgetrouw reageert. Schiet je op een houten constructie dan zal de impact anders klinken en zal deze constructie ook natuurgetrouw vernield worden.
- De schaduwen worden op de meest realistische manier ooit weergegeven.
- De AI laat aan alle personages toe om zich aan te passen aan de omstandigheden. Ze kunnen je naargelang bedreigen, je volgen, dekking geven, je bijstaan met goede raad. De personages gaan ook hun wapens en gevechtstechnieken aanpassen aan het type vijand waar ze voor komen te staan.

Meer informatie
Ean
5030942054323
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Half Life 2 - PC
Uw waardering
To Top