Kane & Lynch 2: Dog Days is een rauwe en brute actiegame en biedt een intens verhaal waarin twee gestoorde criminelen huishouden in de onderwereld van Sjanghai. Kane & Lynch 2: Dog Days is geinspireerd door documentairemakers en het tijdperk van Youtube en Facebook. Elke aspect van deze game biedt een fris perspectief op woorden als intensiteit en realisme in videogames.

Kane en Lynch sporen niet helemaal, al is de een nog net iets normaler dan de ander. Lynch is een roekeloze psychopaat, terwijl Lynch een alles berekenende moordenaar is. Samen moeten deze twee criminelen overleven. Het tweetal moet proberen heelhuids uit Sjanghai weg te komen, maar de gehele onderwereld zit achter hen aan. Kane en Lynch kunnen niemand vertrouwen, zeker elkaar niet. Maar ondertussen is elkaar alles wat ze hebben. Zeker niet wanneer Lynch gek dreigt te worden en Kane niet langer de nuchterheid zelve meer is.

Kane & Lynch: Dog Days 2 beschikt over een singleplayer-avontuur, en diverse online-mogelijkheden. De spelmodus Fragile Alliance keert terug dankzij het succes van deze spelmodus in het eerste deel, en daarnaast wordt de online ervaring uitgebreid met Undercover Cop, Cops & Robberts en een Arcade-modus. Welke spelmodus er ook gespeeld wordt, alles draait om hebzucht, verraad en zeker ook wraak!

Meer informatie
Ean
5021290038561
Levertijd
Uitverkocht voor Day 1
Fabrikant
Eidos
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Shooters
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kane & Lynch 2 Dog days - PC
Uw waardering
To Top