Men of War: Assault Squad is de nieuwe titel in de Men of War-serie. Deze stand-alone game vindt over de hele wereld plaats tijdens de piek van de Tweede Wereldoorlog en bevat een compleet nieuwe cooperatieve skirmish game-modus met toegang tot vijf verschillende naties met verbeterde realisme en toegankelijkheid.

Men of War: Assault Squad biedt verbeterde realisme en betere toegankelijkheid. Tevens is het de eerste game in de Men of War serie waar je naast Rusland, Duitsland, Verenigde Staten en Commonwealth, voor Japan kunt kiezen als speelbare natie. Door deze unieke toevoeging kun je nu kiezen uit scenario locaties, varierend van West-Europa, tot Oost-Europa, Noord-Afrika en de Stille Oceaan. De game biedt verschillende historische settings en slagvelden voor iedere natie waar unieke helden voor hun eigen natie met krachtige vaardigheden kunnen strijden.

Naast de nieuwe mogelijkheden biedt Men of War: Assault Squad ook andere fantastische bonus vaardigheden, waaronder op afstand bedienbare bommen en Voor het vaderland-aanvallen. Men of War: Assault Squad geeft spelers een intens nieuw Tweede Wereldoorlog spektakel met flink wat mogelijkheden de game keer op keer te spelen.

Men of War: Assault Squad bevat niet alleen een verhaal vol geknal en oorlog, maar is ook met vier vrienden te spelen via een netwerk of internet. Zo kan je het samen met je vrienden opnemen tegen de vijand! Voor het vaderland!

Meer informatie
Ean
5060199420534
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Shooters
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Men of War Assault Squad - PC
Uw waardering
To Top