Maak je klaar voor een spectaculaire race door de woeste natuur. In Naild rijd je op verschillende voertuigen over onbegaanbare wegen. Natuurlijk draait het niet alleen om snelheid, maar word je ook beloond wanneer je halsbrekende stunt uithaalt!

Nail/d is een bizarre rit waarbij de speler door diepe dalen en tot grote hoogten gaat. Alleen zij die de meest bizarre sprongen durven te maken, kunnen de top bereiken. Flinke hellingen en verrassende obstakels moeten er voor zorgen dat de speler scherp blijft.

In Naild wordt de speler in diverse toernooien geplaatst waarbij diverse plekken op de wereld worden aangedaan. Zo rijd je door de bossen en de granietachtige bergen van het Yosemite National Park in de Verenigde Staten, het Andesgebergte, de Arizonawoestijn en langs de Middellandse Zee. Er kan gekozen worden uit diverse voertuigen, waaronder motoren en quads. Zodra die keuze gemaakt is, kan het racen tegen de computer of online tegen andere gamers beginnen.

Illustere namen uit de hedendaagse metal-scène, waaronder Raymond Herrera en Christian Olde Wolbers (Fear Factory, Arkaea), Pat Lachman (Damageplan), Wayne Static (Static X), Jamey Jasta (Hatebreed), Stephen Carpenter (Deftones), Jed Simon (Strapping Young Lad) en John Boecklin (DevilDriver) hebben de handen ineen geslagen in de studio om een vette soundtrack toe te voegen aan het spel.

Samen hebben deze muzikanten een keiharde soundtrack gesmeed voor naild. Naast diverse instrumentale nummers bevat deze drie speciale naild nummers: Count for Something, Through Walls of Flame (gezongen door Jamey Jasta) en Decimator (met zang van Wayne Static). Alle teksten zijn speciaal geschreven voor het spel.

 

Meer informatie
Ean
4020628506056
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Deep Silver
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Naild - PC
Uw waardering
To Top