In /Pro Cycling Manager 2010/ ben je de manager van een wielerploeg. De wedstrijden kunnen zelf gereden of gesimuleerd worden. Dit is de ultieme manager-game voor fiets-fans wereldwijd!

In /Pro Cycling Manager 2010/ komen de honderden races mooier dan ooit naar voren dankzij talloze grafische verbeteringen, zoals landschappen in hoge resolutie, realistische flora en fauna en een prachtige lichtweergave. De zeer realische beelden maken het gemakkelijk om helemaal in het wielrennen op te gaan!

/Pro Cycling Manager 2010/ bevat vele andere spannende vernieuwingen. Er is een compleet vernieuwde Season modus waarin je teams, races, selecties en zelfs complete toernooien kunt opzetten. /Pro Cycling Manager 2010/ zit boordevol uitdagingen die op echte historische fietsprestaties zijn gebaseerd. Zo komen de echte kenners volledig aan hun trekken!

Tot slot heeft /Pro Cycling Manager 2010/ een bijzonder leuke toevoeging voor creatieve fiets-fans. In de Race Editor kun je ontelbaar veel spannende parcoursen zelf samenstellen. Je kunt elk element van weersomstandigheden tot de scherpte van bochten, beïnvloeden. Met de topografische tool is het gemakkelijk om je unieke parcoursen op echte locaties over de hele wereld plaats te laten vinden!

Meer informatie
Ean
3512289017350
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pro Cycling Manager 2010 Silver - PC
Uw waardering
To Top