Rome Anthology - PC

Deze set anthology set van Rome bevat in totaal 3 games en zal zeker zorgen voor heel wat uren.
SKU
4637
Levertijd:
Niet beschikbaar

€ 14,99

Deze set anthology set van Rome bevat in totaal 3 games en zal zeker zorgen voor heel wat uren.

Wat kun je verwachten:

Rome Total War 

Onweerswolken verzamelen zich over Europa, Azië en Noord-Afrika terwijl machtige legers naar voren marcheren in Rome: Total War. Beveel de grootste krachten van de oude wereld, waaronder de Romeinse legioenen, Carthago en Gallië; belegering van beschavingen met krachtige oorlogsmotoren; en decimeer je vijanden met speciale eenheden zoals woeste oorlogshonden, gepantserde olifanten of Scythed chariots. In Rome: Total War worden de meest epische, filmische realtime 3D-gevechten ooit in een game tot leven gewekt met ontzagwekkende graphics. Uitgestrekte legers worden geleid door briljante generaals zoals Hannibal, leider van de Carthagers en Julius Caesar, Romes grootste generaal en leider. De machtigste legers en de meest briljante commandanten uit de oudheid botsen in een episch oorlogsspel dat Total War alleen maar kan creëren.


Alexander

Een geheel nieuwe campagnekaart vergroot de Rome: Total War-ervaring verder naar het oosten dan ooit tevoren en brengt je naar Macedonië en het Perzische rijk. Een groot aantal nieuwe content bevat vier nieuwe facties en 60 nieuwe eenheden, zoals Alexanders phalangists. Zes nieuwe historische gevechten bieden je de kans om de belangrijkste botsingen van Alexanders te ervaren en een opnieuw ontworpen campagnespel dwingt je ooit door te gaan of het risico te lopen om het enorme tempo van veroveringen van Alexanders te evenaren.


Barbarian

Een schaduw valt over de Romeinse wereld. Het is 363 n.Chr. En de laatste keizer van het verenigde Rome is dood. Zijn opvolgers regeren nu een verdeeld rijk. Voorbij de grenzen van het gesorteerde rijk liggen nieuwe vijanden op de loer. De barbaren staan aan de poorten in dit officiële uitbreidingspakket voor Rome: Total War!
Een gloednieuw campagnespel. 10 nieuwe speelbare facties - inclusief de Hunnen, Franken, Saksen, Goten en beide Romeinse rijken! Meer dan 100 nieuwe eenheden met hun eigen sterke punten, wapens en vaardigheden, waaronder Schiltrom- en Shieldwall-formaties, zwemmen en bijlen werpen. Barbarian Hordes - marcheer je hele volk op zoek naar een nieuw thuisland. Je was daar voor de glorie van Rome. Wees er voor dat Romes valt

 

Meer informatie
Ean
5016488115612
Levertijd
Niet beschikbaar
Fabrikant
Sega
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Strategie/Simulatie
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rome Anthology - PC
Uw waardering
To Top