Het raceseizoen gaat pas echt van start met SBK 2011. In deze racegame stap je op de motor om vervolgens het kampioenschap binnen te halen. De SBK-serie staat bekend om het realisme, en dat is in SBK 2011 niet veel anders. SBK 2011 zet een nieuwe standaard in het racegenre met een gigantische hoeveelheid verbeteringen op het gebied van graphics en gameplay!

SBK 2011 is voorzien van een gloednieuwe artistieke richting, een up-to-date rijmodel voor elke motor en een meer aantrekkelijke presentatie. In vergelijking met het voorgaande deel is SBK 2011 een algehele verbetering op elk vlak!

In SBK 2011 wordt rekening gehouden met verschillende soorten gamers. Gamers die houden van realistische racegames, kunnen natuurlijk met SBK 2011 aan de gang. Maar ook wanneer je zin hebt in snelle actie is SBK 2011 een game waarmee je aan je trekken komt. In de arcade modus kan er gewoon worden gebotst zonder dat je bij iedere stoot onderuit glijdt!

De carrièremodus van SBK 2011 vraagt het uiterste van je rijvermogen. Ook hier kan je weer op verschillende moeilijkheidsgraden spelen, zodat ook beginnende gamers voldoende plezier kunnen halen uit de races die SBK 2011 te bieden heeft!

Meer informatie
Ean
8011642020112
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SBK Superbike World Championship 2011 - PC
Uw waardering
To Top