Schakel het leven van je Sims in een hogere versnelling met De Sims 3 Supersnelle Accessoires. Voor het eerst in een accessoire-pakket kun je je Sims vier op autos gebaseerde lifestyles geven, inclusief nieuwe autos, interieur, decor en kleding in stijl!

Gaan jouw Sims door het leven als snelheidsmaniakken? Of gaan ze toeren in een klassieke luxewagen met een open dak? Komen ze in opstand in petticoats en stoere rockkleding? Of kiezen ze voor een leven vol intriges in spionnenstijl, met sexy kleding en dure wagens? Waar je ook voor kiest, met De Sims 3 Supersnelle Accessoires beleven je Sims een groots avontuur!

Geef je Sims de autos waar ze altijd van hebben gedroomd, met bijbehorende lifestyle in De Sims 3 Supersnelle Accessoires. Geniet van vier totaal nieuwe kledingstijlen, interieuren en autos: Racing, Intrigue, Rock en Classic Luxury. Maak de ultieme garage voor de professionele racewagen of hot-rod van je Sim of richt het huis van je Sim in met de luxe accessoires die perfect passen bij de nieuwe auto!

De Sims 3 Supersnelle Accessoires brengt mobiliteit en stijl naar het leven van je geliefde Sims!

 

Meer informatie
Ean
5030946092390
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Electronic Arts
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Strategie/Simulatie
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld, Seks
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sims 3 Supersnelle Accessoires (Fast Lane Stuff) - PC
Uw waardering
To Top