Na de gevechten tussen de Terran, de Zerg en de Protos gedurende de Starcraft: Broodwar leek er een vrede te zijn ontstaan. Schijn bedriegt. Er was slechts sprake van een wapenstilstand om de troepen opnieuw op te bouwen. In StarCraft II vindt de oorlog der oorlogen plaats binnen het universum.

In StarCraft II - Terrans: Wings of Liberty zitten nieuwe units verwerkt. Ook al is het eerste deel al tien jaar oud, de gameplay van deze oude game dient als basis voor deze langverwachte opvolger. Centraal in Starcraft II: Wings of Liberty staan twee spelmodi: online multiplayer en het verhaal.

StarCraft II - Terrans: Wings of Liberty draait volledig om de Terrans. In het verhaal wordt de positie van deze factie binnen het universum belicht. Zodra de online spelmodus van StarCraft II - Terrans: Wings of Liberty opgestart wordt, zijn de twee andere facties (Zerg en Protoss) ook speelbaar.

Elk van de drie facties verschilt sterk van de ander. Waar de Terran sterk gebaseerd zijn op mechanische technologie, zijn de Zerg juist erg organisch. Je kunt ze bijna vergelijken met insecten. Daar staan de Protoss juist weer lijnrecht tegenover met hun futuristische technologie en telepathische krachten.

Starcraft II is het nieuwe hoofdstuk in de oorlog om de mocht binnen het universum. Zal de Zerg iedereen overrompelen? Kunnen de Terran deze zergrush overleven? Of viert de geavanceerde technologie van de Protoss de overwinning?

 

Systeemeisen

  • Minimaal Windows XP
  • Pentium IV 2.20 GHz
  • 1 GB RAM
  • Videokaart met 128 MB geheugen
  • 5.00 GB vrije hardeschijfruimte
  • DirectX 9c

 

Meer informatie
Ean
3348542228702
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
RPG
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Starcraft II Wings of Liberty - PC
Uw waardering
To Top