The First Templar - PC

The First Templar volgt het verhaal van twee hoofdpersonen, een Franse Tempelier, en zijn metgezel, een nobele dame die tot een ketter is uitgeroepen.
SKU
5929
Levertijd:
Uitverkocht.

€ 5,50

The First Templar volgt het verhaal van twee hoofdpersonen, een Franse Tempelier, en zijn metgezel, een nobele dame die tot een ketter is uitgeroepen. De speler neemt de controle over deze twee onwaarschijnlijke bondgenoten en moet de mysteries achter de Tempeliersvolgorde blootleggen, een rol spelen in een grootse samenzwering en het geheim van de Heilige Graal ontdekken. De helden staan ​​elke keer voorstander van krachtige tegenstanders tegenover de Saracenen, koning Filips IV van Frankrijk en de Inquisitie.

The First Templar heeft zowel single player- als co-op-modes. Als je solo speelt, kan de speler schakelen tussen de twee personages, waardoor de controle over de tweede held overhoudt naar de games AI. Op elk moment kan een tweede speler meedoen en de controle krijgen over de AI-gecontroleerde held.
Kenmerken
 
Snelle coöperatief spelen: spelers kunnen elkaar helpen, elk neemt de rol van de hoofdrolspelers over. Met het drop-in / out-samenwerkingsspel kan de AI het overnemen wanneer een speler het spel verlaat

Eén speler - twee personages: speel als een van de personages, wissel van rol terwijl je doorgaat en gebruik de beste vaardigheden voor de klus.

RPG-geïnspireerde karakterontwikkeling: elk heeft zijn eigen vaardigheden en vaardigheidspaden, die de speler kan ontwikkelen als ze missies voltooien en de spelwereld verkennen

Rijke, historische gamewereld: terugkeer naar de 13e eeuw, waar de Europese cultuur op instorten staat. 20 historisch correcte locaties zijn opnieuw gemaakt voor de speler om te verkennen.

Meer informatie
Ean
4260089412712
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Kalypso
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:The First Templar - PC
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
To Top