/Transformers: War For Cybertron/ is het verhaal over de oorlog op de thuisplaneet van de Transformers, Cybertron. Er is nog nooit contact met mensen geweest en alles was vredig totdat er een drang naar macht ontstond. Energie werd schaars en de oorlog begon tussen de Autobots en de Decepticons.

/Transformers: War for Cybertron/ neemt je mee terug in de tijd naar het bloedstollende, brute verleden van de Transformers. Cruciale gebeurtenissen uit de geschiedenis van de Autobots en de Decepticons zullen in /Transformers: War for Cybertron/ voorbij komen. Bovendien gebeurt er iets in deze game, dat de basis zal bieden voor vele nieuwe verhalen binnen het Transformers-universum.

/Transformers: War for Cybertron/ bevat twee verhaallijnen, namelijk die van de Autobots en die van de Decepticons. Het doel van de Autobots is hun thuisplaneet te verdedigen tegen een geweldige overmacht aan vijanden, terwijl je als Decepticon steeds meer macht wil krijgen.

/Transformers: War for Cybertron/ bevat spannende actie, en lekker veel knalwerk. Fans van de tekenfilmserie zullen helden van vroeger herkennen. /Transformers: War for Cybertron/ is een actieknaller van de bovenste plank!

Meer informatie
Ean
5030917082184
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Transformers War for Cybertron - PC
Uw waardering
To Top