Tropico 3: Absolute Power is een uitbreidingspakket voor de strategie-game Tropico 3. In dit uitbreidingspakket krijgen bureaustoel-dictatoren de kans om het leven van de eilandbewoners op hele nieuwe manieren zuur te maken.

In Tropico 3: Absolute Power kun je nieuwe toeristische attracties bouwen waardoor je nog meer mensen naar je eiland kunt lokken. Dit brengt niet alleen meer geld in het laadje, maar meer ook werkgelegenheid voor de inwoners en dus ook meer belastinggeld om naar je Zwitserse bankrekening weg te sluizen.

Bouw een luchtballonnen-attractie in Tropico 3: Absolute Power en plaats je eigen propaganda of advertenties van Hola-Cola op de ballonnen. Zet een reuzenrad neer en zie toeristen hun geld uitgeven. Met dit uitbreidingspakket kun je een heus tropisch pretpark bouwen!

De bouw van een haven geeft rijke toeristen juist weer de kans om hun geld aan luxe vistripjes uit te geven. Dit gaat natuurlijk wel ten koste van de visserij van de lokale bevolking, maar als El Presidente kun je niet iedereen tevreden houden!

Meer informatie
Ean
4260089412194
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Kalypso
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Strategie/Simulatie
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tropico 3 Absolute Power - PC
Uw waardering
To Top