Wildlife Park 3 is het nieuwste deel binnen de Wildlife Park-serie waarin spelers een dierenpark moeten onderhouden. Niet alleen moeten de dieren veilig leven, ook moet er genoeg eten zijn, moeten planten blijven leven en moet het park veilig zijn voor bezoekers. Bovendien moet je zorgen voor je personeel, en die kunnen natuurlijk erg lastig zijn!

Dit simulatiespel bevat een heel eco-systeem met alle infrastructuren van een modern dierenpark. Alle karaktereigenschappen van vijfentwintig verschillende dieren zijn verwerkt in de game. Zo worden de verhoudingen tussen de dieren snel duidelijk, en bovendien zie je ook hoe dieren onderling met elkaar omgaan, hoe oud ze worden, agressief ze zijn en jonkies geboren worden.

Bovendien bevat Wildlife Park 3 veertig soorten planten uit diverse plekken op aarde en heb je meer dan tweehonderd elementen ter beschikking om je park aan te kleden. Verzorg de bezoekers goed, maar zorg er dus vooral goed voor dat de dieren het goed naar hun zin hebben in jouw park!

Meer informatie
Ean
4260231340061
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Deep Silver
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wildlife Park 3 - PC
Uw waardering
To Top