World of Warcraft: Cataclysm is alweer de derde uitbreiding voor de in 2005 uitgebrachte Massively Multiplayer Online Role-Playing Game World of Warcraft. In Cataclysm woedt de strijd tussen de Horde en de Alliance stevig voort, maar ook worden er in dit nieuwe deel weer diverse elementen toegevoegd 1 aangepast. Dit keer krijg je geen nieuw continent voorgeschoteld, maar worden de regios Kalimdor en Eastern Kingdoms compleet op de schop genomen.

Het kwaad keert terug in de vorm van Deathwing en hij heeft niets anders dan slechte bedoelingen. Deathwing zorgt ervoor dat er een cataclysme in gang wordt gezet. Aardbevingen vernietigen bestaande dorpjes en de meest dorre plekken worden ineens subtropisch. De wereld zoals je je die op dit moment nog voor de geest haalt, zal nagenoeg helemaal verdwijnen.

Naast de totaal veranderde omgeving van Azeroth, kent Cataclysm nog vele, vele andere vernieuwingen. Zo worden er twee nieuwe speelbare rassen geintroduceerd. De Goblins verschijnen aan de zijde van de Horde, terwijl de Alliance hulp krijgt van de weerwolfachtige Worgen.

Daarnaast gaat de level cap omhoog naar 85, maak je kennis met minimaal vijf nieuwe gebieden, kun je je helemaal uitleven in diverse nieuwe (raid)instances en mag je weer heel wat uurtjes steken in honderden nieuwe quests. Minder voor de hand liggende toevoegingen zijn het nieuwe beroep Archaeology en het feit dat je nu met je hele Guild Achievements kunt halen om op die manier bepaalde extras vrij te spelen.

 

Let op. De uitbreiding Wrath of the Lich King is benodigd om deze uitbreiding te kunnen spelen.

 

Meer informatie
Ean
2550009261714
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PC Games
Spel Genre
RPG
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:World of Warcraft Cataclysm Add-on - PC
Uw waardering
To Top