Pecaminosa - A Pixel Noir Game - Switch

Pecaminosa combineert de charme van pixelkunst en de mechanica van een actie-RPG met de sfeer van film noir.

SKU
38059
Releasedatum:
28-05-2021
Levertijd:
Binnen Nederland ontvangt u het product uiterlijk op de releasedag, in het buitenland enkele dagen na release.

€ 28,99

Goedkoop Pecaminosa - A Pixel Noir Game Kopen

Pecaminosa combineert de charme van pixelkunst en de mechanica van een actie-RPG met de sfeer van film noir. The Legend of Zelda gecombineerd met Touch of Evil. Zoiets heb je nog niet gezien en gespeeld. Ondervraag verdachten, verken een stad die wordt gedomineerd door misdaad en zonde, en aarzel nooit om je vuisten en geweren te gebruiken. Dit zijn moeilijke tijden in een erg moeilijke stad.

Pas het uiterlijk en de uitrusting van je personage aan en laat het evolueren via de L.I.F.E. systeem, waarbij ervaringspunten worden verdeeld in vier verschillende parameters: geluk, intelligentie, kracht en uithoudingsvermogen. Speel Blackjack om extra geld te verdienen, bezoek de slijterij, praat met het uitschot, bezoek het politiebureau en het bordeel, naast andere locaties die zijn nagebouwd met veel grafische details… en vertrouw niemand. Er is een kogel met uw naam erop en hij staat te popelen om u te ontmoeten.

VERHAAL

Welkom in Pecaminosa, een grensstad tussen de Verenigde Staten en Mexico waar gokken, corruptie en misdaad regeren in de stoffige straten. Een thuis voor iedereen die buiten de wet leeft ... en voor onze hoofdrolspeler, John Souza, een voormalig detective, een man die betere tijden heeft meegemaakt voordat hij troost vond op de bodem van de fles.

John zou nooit hebben vermoed dat zijn volgende baan door een geest zou komen. Charlies 'Two Angels'-spook verschijnt hem met een taak: zijn voormalige metgezellen vangen om verlossing voor hun zonden te bereiken en door de poorten van de hemel te kunnen gaan. Om op de levenden te jagen om vrede te brengen aan de doden.

KENMERKEN

Unique Ambience - Film noir-sfeer met een originele jazz-soundtrack waar je verliefd op wordt ...
Minigames - Wil je de pot mee naar huis nemen met Blackjack? Wees onze gast ... De tafels zijn nog warm.
Geweren en kleding - Pas de wapens en kleding van je personage aan en ontwikkel ze via de L.I.F.E. Systeem..
Boss Battles - Laten we een glas of twee heffen op de goede oude tijd! Behalve dat je deelneemt aan een intens en opwindend verhaal, kun je ook vechten tegen grote, slechte bazen!

Meer informatie
Ean
8436566149976
Levertijd
Binnen Nederland ontvangt u het product uiterlijk op de releasedag, in het buitenland enkele dagen na release.
Fabrikant
BADLanD Games
Release Datum
28 mei 2021
Geschikt voor
Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite
Spel Genre
Actie Avontuur, RPG
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pecaminosa - A Pixel Noir Game - Switch
Uw waardering
To Top