Persona 5: Dancing in Starlight - PS4

Ontrafel het mysterie van Club Velvet en dans op populaire Persona-songs.
SKU
32449
Levertijd:
Uitverkocht.

€ 54,50

Persona 5: Dancing in Starlight - PS4

Ontrafel het mysterie van Club Velvet en dans op populaire Persona-songs.

Oproep aan alle dansende koninginnen, koningen, androids, pratende katachtige wezens en alles daartussenin! Iedereen is uitgenodigd om te dansen met hun favoriete personages in Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight. Beide games verschijnen begin 2019 in Amerika en Europa voor de PlayStation4 en PlayStationVita. Zowel fans van Persona 3 en Persona 5 als nieuwkomers zijn welkom in Club Velvet voor een magisch dansfeest dat ze nog lang zal heugen.

In Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight worden het Specialized Extracurricular Execution Squad (SEES) en de Phantom Thieves meegenomen naar een geheime ruimte, die Club Velvet wordt genoemd. Daar worden ze wakker tussen de mysterieuze bewoners van de Velvet Room, die hen dwingen om op te treden op een mysterieus dansfeest, zonder dat we weten wat hen te wachten staat.

Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight bieden onder andere het volgende:

- Memorabele soundtrack: Keer terug naar de wereld van Persona 3 en Persona 5 en beleef de mooiste momenten opnieuw met de meest memorabele songs van Shoji Meguro, gecomponeerd door Ryota Kozuka, inclusief gloednieuwe remixes van ATOLS, Lotus Juice, Taku Takahashi (m-flo / block.fm), Jazztronik en meer. In elke game kun je 25 populaire tracks vrijspelen.
- Dans: Kies uit verschillende moeilijkheidsniveaus en dans mee met de leden van het SEES en de legendarische Phantom Thieves in een ritmegame-ervaring die je naar eigen smaak kunt aanpassen. Personages kunnen samen met hun partners de dansvloer veroveren en door goed te presteren de Fever-stand activeren. Probeer het eens met verschillende combinaties van je favoriete personages.
- Engelse en Japanse stemmen: Dankzij de dual audio-opties kies je zelf of je favoriete personages Engels of Japans moeten spreken.
- Social: In Social kunnen spelers hun sociale relaties met hun favoriete personages verdiepen door middel van gesprekken en mini-events. Wanneer je daarbij aan bepaalde voorwaarden voldoet, komen nieuwe events en items beschikbaar.
- Verzamel kostuums: Verzamel uiteenlopende kostuums en accessoires en kleed je personages ermee aan om ze nog stijlvoller de dansvloer op te sturen.

Meer informatie
Ean
5055277034024
Levertijd
Uitverkocht.
Release Datum
4 dec. 2018
Geschikt voor
Playstation 4, Playstation VR
Spel Genre
Playstation VR, Muziek
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Grof Taalgebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Persona 5: Dancing in Starlight - PS4
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
To Top