Persona Q2 New Cinema Labyrinth Day One Edition - 3DS

Ervaar het verhaal vanuit het perspectief van de protagnoist uit Persona 5 terwijl jij samen met de andere Phantom Thieves de S.E.E.S. van Persona 3 en het onderzoeksteam van Persona 4 ontmoet in een filmachtige wereld!
SKU
33460
Levertijd:
Voor 14.00 besteld, dezelfde dag verzonden. Bezorgtijd max 1-2 werkdagen.

€ 18,99

Persona Q2 New Cinema Labyrinth Day One Edition - 3DS

Persona Q2: New Cinema Labyrinth:

* Joker staat centraal – Ervaar het verhaal vanuit het perspectief van de protagnoist uit Persona 5 terwijl jij samen met de andere Phantom Thieves de S.E.E.S. van Persona 3 en het onderzoeksteam van Persona 4 ontmoet in een filmachtige wereld!

* De vrouwelijke heldin van Persona 3 Portable steelt de schijnwerpers – Persona Q2: New Cinema Labyrinth bevat de langverwachte toevoeging van P3P’s vrouwelijke heldin die een centrale rol zal spelen in je avontuur door het zilveren scherm!

* Een eerbetoon aan de klassiekers – Verken een reeks labyrinten die de populaire filmgenres parodiëren met veel referenties waar echte filmfans dol op zullen zijn!

* We’ve Got Company – Persona Q2 breidt uit met de gevechtssystemen van Persona Q en Persona 5, inclusief een nieuwe Unison-functie. Door side-quests te voltooien, zullen bepaalde groepen en paren samenwerken om hun eigen speciale aanval te ontketenen!

* Voor de liefhebbers van de wereldcinema – Dompel jezelf onder in Persona Q2: New Cinema Labyrinth dankzij de Japanse audiotrack met Engelse ondertitels. Dit zal de eerste keer zijn dat veel fans de originele Japanse stemmen van de Persona 3-cast zullen horen!

Meer informatie
Ean
4020628754983
Levertijd
Voor 14.00 besteld, dezelfde dag verzonden. Bezorgtijd max 1-2 werkdagen.
Fabrikant
Atlus
Release Datum
4 jun. 2019
Geschikt voor
Nintendo New 3DS, Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL
Spel Genre
RPG
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik, Seks
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Persona Q2 New Cinema Labyrinth Day One Edition - 3DS
Uw waardering
To Top