Pillars of Eternity 2 Deadfire - Switch

Volg een bedrieglijke god over land en zee in het vervolg op de meermaals bekroonde RPG-Pillars of Eternity.
SKU
31444
Levertijd:
Uitverkocht.

€ 45,00

Pillars of Eternity 2 Deadfire - Switch

Volg een bedrieglijke god over land en zee in het vervolg op de meermaals bekroonde RPG-Pillars of Eternity. Geef je schip een kapitein op een gevaarlijke ontdekkingsreis door het uitgestrekte, onontdekte archipelgebied van de Deadfire. Buig de wereld naar uw hand, terwijl u de diepten van oneindige mogelijkheden verkent, inclusief gedetailleerde personageaanpassing, totale vrijheid van onderzoek en meer zinvolle keuzes bij elke draai.

  • Dompel jezelf onder in een diepere RPG-game-ervaring voor één speler - verrijkt met de nieuwste technologie en functies bouwt Deadfire voort op de basis van klassieke D & D-gameplay met enorm verbeterde grafische weergaven, diepere game-mechanica en een geheel nieuw handgemaakt avontuur waar keuzes er echt toe doen.
  • Ontdek de nieuwe regio van de Deadfire - plan je eigen koers per schip en verken de rijke en exotische eilanden van de regio van de archipel, ontdek nieuwe plaatsen die in interactie zijn met hun inwoners en deel te nemen aan een verscheidenheid aan speurtochten in elke haven.
  • Bouw je feest en pas je metgezellen aan - kies uit 7 verschillende metgezellen om met je mee te doen op je zoektocht en meerdere klassen en diepere mogelijkheden toe te wijzen voor elk. Wees getuige van hun persoonlijke relaties en interacties met de toevoeging van het nieuwe gezelschapssysteem.
  • Geef uw schip een kapitein over de zeeën - uw schip is als uw bolwerk op de zeeën veel meer dan alleen een schip om te verkennen. Upgrade je schip en bemanning en kies welke vaardigheden je verbetert om onderweg gevaarlijke ontmoetingen te overleven.

 

Meer informatie
Ean
9120080072078
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
THQ
Release Datum
31 dec. 2020
Geschikt voor
Nintendo Switch
Spel Genre
RPG
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pillars of Eternity 2 Deadfire - Switch
Uw waardering
To Top