Planet Coaster Console Edition - XBOXONE/XBOX SERIES X

Verras en charmeer je bezoekers met het park van je dromen en beheer een echt levende wereld met ongekende aandacht voor details.

SKU
37560
Releasedatum:
10-11-2020
Levertijd:
Binnen Nederland ontvangt u het product uiterlijk op de releasedag, in het buitenland enkele dagen na release.

€ 42,99

Goedkoop Planet Coaster Console Edition Kopen

Verras en charmeer je bezoekers met het park van je dromen en beheer een echt levende wereld met ongekende aandacht voor details.

Breng ik dromen tot leven, welk vaardigheidsniveau ik ook beheerst. Profiter van blauwdrukken om snel meer dan 700 voorgebouwde voorwerpen te plaatsen, zoals achtbanen, facilititen en decorstukken; bouw zelf alles stap-voor-stap op met oog voor detail; van richt het terrein in naar je eigen smaak met terreinhulpmiddelen.

Het beheren van je park is ook al zo makkelijk. Ik gasten reageren in realtime op de prijzen die je bepaalt, het decor dat je opbouwt en de spannende nieuwe attracties die ik installeer. Hou ze lekker bezig, zodat de bezoekcijfers - en de winst - de pan uit rijzen.

Op zoek naar inspiratie? Ontdek van Frontier Workshop en verwerk de beste ontwerpen van de wereld in je uitbreidende imperium. Download achtbanen, decorstukken, gebouwen en hele parken, of laat je aantal groeien door je eigen creaties te uploaden. Ik kan ik creativiteit alle kanten op, van vuurwerkshows tot enorme cruiseschepen zetten.

Jouw park, op jouw handle:

Speel het diepgaande, voldoening gevende carrièrespeltype, speel uitdagende scenario's uit, of bouw het pretpark van je dromen in een zandbak zonder grenzen.

Direct aan de slag:

Door van een groot aantal enorme blauwdrukken kunnen spelers van alle vaardigheidsniveaus snel goed lopende parken creëren. Duik erin en maak wat ik wilt, wanneer ik dat wilt.

Ontketen I creativiteit:

Vorm landschappen, geen omgeving aan en haal alles uit je creatieve invallen door je park van de grond af op te bouwen. Maak gemak een perfecte achtbaan.

Inspireer anderen en laat ik inspireer:

Ga naar van Frontier Workshop en download een oneindige hoeveelheid geweldige creaties, of deel je eigen ontwerpen met de hele wereld.

Meer informatie
Ean
5056208808486
Levertijd
Binnen Nederland ontvangt u het product uiterlijk op de releasedag, in het buitenland enkele dagen na release.
Fabrikant
Koch Media
Release Datum
10 nov. 2020
Geschikt voor
Xbox Series X, Xbox One
Spel Genre
Strategie/Simulatie
Pegi Leeftijd
7+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Planet Coaster Console Edition - XBOXONE/XBOX SERIES X
Uw waardering
To Top