Prince of Persia The Sands of Time Remake - PS4

Prince of Persia: The Sands of Time , oorspronkelijk uitgebracht in 2003, heeft het actie-avontuur genre opnieuw bevestigd dankzij innovatieve gameplay, een meeslepend verhaal en charismatische karakters.

SKU
37543
Releasedatum:
31-12-2022
Levertijd:
Binnen Nederland ontvangt u het product uiterlijk op de releasedag, in het buitenland enkele dagen na release.

€ 38,99

Goedkoop Prince of Persia The Sands of Time Remake - PS4 Kopen

Prince of Persia: The Sands of Time , oorspronkelijk uitgebracht in 2003, heeft het actie-avontuur genre opnieuw bevestigd dankzij innovatieve gameplay, een meeslepend verhaal en charismatische karakters. De game werd niet enkel geprezen door de spelers maar ook door de pers met een 92 Metacritic-score. Prince of Persia: The Sands of Time Remake is de eerste volledige remake van Ubisoft.

Temidden van de verschroeide aarde van het oude Perzië, ontstond er een legend in een oude taal. De legende spreekt van een tijd gedragen door bloed en geleid door bedrog. Jonge Een prins wordt aangetrokken door de duistere krachten van een magische dolk en wordt geleid om een ​​dodelijk kwaad op een prachtig koninkrijk te ontketenen. Ga op reis als de Prins om de verraderlijke Vizier te verslaan en het zand terug te brengen naar de zandloper. Beheers de Sands of Time en gebruik je dolk om de tijd zelf te beheersen. Vecht tegen vervloekte vijanden en los onderweg puzzels op.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake is vanaf de grond af opnieuw opgebouwd in Anvil Engine voor de PlayStation® 4-systemen, Xbox One-systemen en pc. Ervaar een frisse kijk op de genrebepalende klassieker met volledig herbouwde texturen, contrastende verlichting voor sterke sferen en nieuwe cinematica. Ervaar naast gemoderniseerde gevechtsmechanica.

Kenmerken

EEN HERBOREN KLASSIEKER

Ervaar het originele, epische verhaal van de prins op zijn reis naar verlossing. Reis terug in de tijd met de terugkeer van de originele stemactor van de prins, Yuri Lowenthal.

HERUITGEVONDEN VOOR VANDAAG

Vecht tegen nieuwe vijandelijke karakters in geniet van geheel nieuwe filmische sequenties samen met verbeterde stemmen, geluiden, parkour-animaties in soundtrack.

GEBRUIK DE KRACHT VAN DE TIJD

Beheers de Sands of Time en gebruik je dolk om de tijd zelf achteruit te laten gaan, te versnellen, te bevriezen en te vertragen terwijl je onderweg puzzels oplost.

ADEMBENEMENDE GRAFISCHE UPDATES

Dompel jezelf onder in het oude Perzië met realistischere graphics, pre-gebakken rendering in VFX terwijl je tijdens je reis vecht tegen vervloekte vijanden.

MODERNE BESTURING

Camera, bedieningselementen en gevechten zijn volledig opnieuw en bijgewerkt volgens de huidige normen. Kies tussen originele of gemoderniseerde mapping.

BREID JE ERVARING UIT MET BONUSSEN

Ontgrendel Prince of Persia, from original game uit 1989 ('92 Mac-version), tijdens je avontuur en open het vervolgens vanuit het hoofdmenu wanneer je maar wilt. En er wachten nog meer verrassingen!

Meer informatie
Ean
3307216165705
Levertijd
Binnen Nederland ontvangt u het product uiterlijk op de releasedag, in het buitenland enkele dagen na release.
Fabrikant
Ubisoft
Release Datum
31 dec. 2022
Geschikt voor
Playstation 4
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Prince of Persia The Sands of Time Remake - PS4
Uw waardering
To Top