Ben 10 Ultimate Alien: Cosmic Destruction is de vijfde game in de populaire Ben 10-serie. In Ben 10 Ultimate Alien: Cosmic Destruction reis je met Ben naar uiteenlopende locaties, zoals Tokio, Parijs, de Chinese muur, het regenwoud en Rome. Je bent op zoek naar een mystiek voorwerp dat een komische storm kan voorkomen. De aarde heeft jouw hulp nodig en alleen jij kan haar redden!

In Ben 10 Ultimate Alien: Cosmic Destruction hoef je niet alleen met Ben te spelen, maar kun je ook in de huid van tien /normale/ of vijf /ultieme/ aliens kruipen. Deze aliens hebben elk unieke krachten waarmee je de vijanden op spectaculaire wijze kan verslaan. Een handig /Quick Switch/-systeem zorgt er voor dat je tijdens het spelen op elk moment in je favoriete alien kan veranderen!

Ben 10 Ultimate Alien: Cosmic Destruction wisselt spannende gevechten met leuke platformactie en breinbrekende puzzels af. Aan het eind van elk level staat er bovendien een uitdagende baas op je te wachten. Gelukkig kan Ben met behulp van zijn aliens alles aan!

Red de wereld van de ondergang in Ben 10 Ultimate Alien: Cosmic Destruction!

Meer informatie
Ean
5060125485620
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Playstation 2
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ben 10 Ultimate Alien Cosmic Destruction - PS2
Uw waardering
To Top